De villa bevindt zich op Villapark Zuurzak

Voorzieningen

De ligging is zeer gunstig t.o.v. de bereikbaarheid van de stad, winkels, strand en het prachtige watersportgebied aan het Spaanse water. De populaire stranden Jan Thiel, Mambo en Sea Aquarium Beach zijn alle binnen minuten te bereiken. Ook de scholen zijn goed bereikbaar.

Villapark Zuurzak ligt op een van de mooiste gedeelten van het eiland, naast de lagune van natuurgebied Jan Thiel. Je ziet hier met grote regelmaat nog vele flamingo’s. Jan Thiel zelf is een een toeristisch gebied op het eiland Curacao. Op Jan Thiel vind je een groot en divers aanbod van hotels, resorts, restaurants en uiteraard een prachtig strand. Er is een Albert Heijn, vele winkels en een duikschool, kortom heel veel mogelijkheden voor een zorgeloos verblijf.

Recreatiemogelijkheden

Jan Thiel staat garant voor een perfect dagje strand, dit kan bijvoorbeeld bij Zanzibar, Zest of Papagayo Beach Club. De stranden zijn voorzien van palapa`s en palmbomen zodat er ook voldoende schaduw is voor de nodige verkoeling. De aanwezigheid van een duikschool biedt mogelijkheden om te duiken of te leren duiken om zo de prachtige Curaçaose onderwaterwereld te verkennen. Naast een stranddag of duiken zijn er ook volop mogelijkheden voor liefhebbers van vissen, de Blue Finn vertrekt regelmatig vanaf Zanzibar voor een zeevistocht.

In de avonden is het uitgaansleven van Jan Thiel Beach bruisend en zijn de tropische sferen volop te proeven. Vaak zijn er live optredens in een van de beachbars wat garant staat voor een heerlijke Caribische avond met bijbehorende muziek.

Contactgegevens

Whatsapp:   +31 (0) 6 20 54 3114
Tel:                  +31 (0) 20 240 21 12
E-mail:           team@curaciao.nl
Adres:            Villapark Zuurzak, Curaçao